منتدى كوم الضبع
أدخل وشوف أشهى الاكلات Lov111
عزيزى الزائر/عزيزتى الزائره مهم جدا جدا::بعد التسجيل سيتم ارسال رسالة الى بريدك الالكترونى الذى ادخلته ولا بد من تفيعلها
ونتشرف بك عضوا فى المنتدى
ادارة المنتدى أدخل وشوف أشهى الاكلات Lol
منتدى كوم الضبع
أدخل وشوف أشهى الاكلات Lov111
عزيزى الزائر/عزيزتى الزائره مهم جدا جدا::بعد التسجيل سيتم ارسال رسالة الى بريدك الالكترونى الذى ادخلته ولا بد من تفيعلها
ونتشرف بك عضوا فى المنتدى
ادارة المنتدى أدخل وشوف أشهى الاكلات Lol
منتدى كوم الضبع
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى كوم الضبع

منتدى شباب كوم الضبع2013
 
الرئيسيةالتسجيلأحدث الصوردخول

 

 أدخل وشوف أشهى الاكلات

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
بسمله
المراقبه العامه
المراقبه العامه
بسمله


انثى
عدد المساهمات : 363
تاريخ التسجيل : 13/10/2009
العمر : 35

الشخصية
اخر المواضيع:

منتدى كوم الضبع


اوقات الصلاة لتوقيت قنــا:
اخر مواضيع المنتدى العام:

المنتدى العام

↑ Grab this Headline Animator


أدخل وشوف أشهى الاكلات Empty
مُساهمةموضوع: أدخل وشوف أشهى الاكلات   أدخل وشوف أشهى الاكلات Emptyالإثنين 2 نوفمبر - 9:33

صينية الرقاق بالبشاميل


ودي كمان أكلة بسيطة ممكن إننا نعملها في العيد

المقادير:

• نصف كيلو رقاق.
• بصلة مقطعة قطع صغيرة.
• نص كيلو لحمة مفرومة.
• نص كوب كبير زبدة.
• نص كوب كبير دقيق.
• 4 كوبيات لبن.
• ملح و فلفل.
• 2بيضة.
• كوب كبير شوربة لحمة.

الطريقة:

1- هنعصج اللحمة المفرومة عن طريق إننا نقطع بصلة كبيرة إلى قطع صغيرة بعد كده نضيف ليها الملح والفلفل الأسود واللحمة ونحطهم على النار ونضيف ليهم معلقة زبدة ونسيبهم على النار مع التقليب المتسمر وبعد نص ساعة نضيف ليها كوباية مية ونسيبها على النار لغاية ما اللحمة تشرب المية وتستوي.


2- بعد كده هنجهز البشاميل عن طريق إننا نسخن الزبدة ونضيف ليها الدقيق مع التقليب لغاية ما لون الدقيق يبقى ذهبي بعد كده نضيف ليه اللبن تدريجيا مع التقيب المستمر لغاية ما يبقى قوامه سميك بعد كده نضيف ليه الملح والفلفل الأسود بعد كده نشيله من على النار وبعد ما يبرد نجيب بيضة ونحطها في طبق ونضربها بالمضرب مع الملح والفلفل وبعد كده نضيفها إلى البشاميل ونقلبهم مع بعض.

3- هنجيب الرقاق ونبلّه بالشوربة السخنة "ممكن إننا نستبدل الشوربة بالمية" علشان يكون خفيف.

4- هنجيب صينية فرن وندهنها بالزبدة ونرص فيها نص كمية الرقاق الموجود عندنا ونضيف ليها اللحمة وبعد كده نص كمية البشاميل وبعد كده نرص باقي كمية الرقاق الموجودة، بعد كده نغطي وش الصينية بباقي كمية البشاميل الموجود عندنا.

5- هندخل الصينية في فرن متوسط الحرارة لمدة نص ساعة أو لغاية ما وشها يحمر بعد كده نخرجها من الفرن ونقطعها.


وبألف هنا وشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ابراهيم عبد الحافظ محمد
مشرف
مشرف
ابراهيم عبد الحافظ محمد


ذكر
عدد المساهمات : 292
تاريخ التسجيل : 24/06/2009
العمر : 35

الشخصية
اخر المواضيع:

منتدى كوم الضبع


اوقات الصلاة لتوقيت قنــا:
اخر مواضيع المنتدى العام:

المنتدى العام

↑ Grab this Headline Animator


أدخل وشوف أشهى الاكلات Empty
مُساهمةموضوع: رد: أدخل وشوف أشهى الاكلات   أدخل وشوف أشهى الاكلات Emptyالإثنين 2 نوفمبر - 23:43

أدخل وشوف أشهى الاكلات A5








أدخل وشوف أشهى الاكلات 53856nn
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
أدخل وشوف أشهى الاكلات
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ياعربي أدخل هنا وشوف بنفسك.مقال خطير
» اشهر الاكلات فى زمن الرسول(صلى الله عليه وسلم)
» ادخل وشوف الوجبة ديا
» أدخل لعلك تكون منهم
» المسأله التي حيرت العلماء!أدخل وهتستغرب بجد

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى كوم الضبع :: قسم المراة :: مطبخ حواء-
انتقل الى: